Hunddagis Uppsala

Susanne Ekstedt

Uppvuxen med hundar av olika raser, föll för fasterns labrador i tonåren. Har sedan -80 talet fött upp och tävlat olika grenar med dessa underbara sammarbetsvilliga varelser. Goare gladare hundar får man leta efter. ”sammarbete i grupp” är ledordet i min hund och företagshållning”. Administratör och ansvarig.

Rebecca

Uppvuxen med labradorer. Tävlingsryttare i hoppning, som har en väldigt klar ledarroll såväl i stallet som med hundarna. Får hundarna att göra circuskonster utan muta. Admin och ansvarar för att våra inköp, lokalvård och tvätt fungerar.

Mathias

Uppvuxen med labradorer. En riktigt ”god” hundvän då han mutat de flesta av våra labradorer och får dem att lyda väldigt bra. Den som lättast faller för rådjurögonen och ger den där extra promenaden, klappen och lekstunden. Ekonomi och admin.

Angelica Jädervi

Angelica har jobbat med oss sedan 2015 och har genom åren samlat på sig oskattbar kunskap och erfarenhet gällande hundar. Hon är från början utbildad målare och om ni råkar se henne utan någon av hundarna så är chansen stor att hon istället håller i en pensel.

André Wallin

André Wallin:. Utbildad elektriker som skolade om sig till hundskötare med praktik som övergick i anställning hos oss redan 2013. André tränar gärna både apportering, vardagslydnad och nose work med hund. Familjen har en labrador.

Ida Johansson

Har jobbat med oss på hunddagiset sen 2022. När Ida började hos oss hade hon redan passande erfarenhet från jobb på ett hunddagis i Göteborg. Hon har också gått på Jälla Naturbruksgymnasium.

Max Pira

Max har gått Jälla Naturbruksgymnasium med inriktning hund. Han har dessutom gått flera instruktörsutbildningar och brinner verkligen för hundträning av olika slag. Om Max måste välja en favoritgren så blir det nog rallylydnad. Han har jobbat hos oss sen 2023.

Therése Lindström

Tessan började jobba hos oss redan 2016. Hon är utbildad på Ösmo Naturbruksgymnasium med hundinriktning. Själv har hon två svarta labradorer vid namn Nina och Nikki.

På Unique Dogs Petit

Liselott Andersson

Lotta älskar hundar och tar extra väl hand om valpar och unghundar som behöver komma ut oftare.

Ron Sherrington

Vår hundälskande engelsman som älskar alla hundar, stora som små. Ron har jobbat hos oss sen 2014 vilket gör honom till en av våra längsta medarbetare.

Mia

Mia är ser till att det är ordning och reda på vårt lilla hunddagis. Ett av våra senaste tillskott bland personalen.