Hunddagis Uppsala

Susanne Ekstedt

Uppvuxen med hundar av olika raser, föll för fasterns labrador i tonåren. Har sedan -80 talet fött upp och tävlat olika grenar med dessa underbara sammarbetsvilliga varelser. Goare gladare hundar får man leta efter. ”sammarbete i grupp” är ledordet i min hund och företagshållning”. Administratör och ansvarig.

Rebecca

Uppvuxen med labradorer. Tävlingsryttare i hoppning, som har en väldigt klar ledarroll såväl i stallet som med hundarna. Får hundarna att göra circuskonster utan muta. Admin och ansvarar för att våra inköp, lokalvård och tvätt fungerar.

Mathias

Uppvuxen med labradorer. En riktig ”god” hundvän då han mutat de flesta av våra labradorer och får dem att lyda väldigt bra. Den som lättast faller för rådjurögonen och ger den där extra promenaden, klappen och lekstunden. Ekonomi och admin.

Sandra Wenell

Föerståndare och utbildad på Jällaskolan i Uppsala. Sandra har med sina hundar Tristan och Freja på jobbet. Courtränare. Jobbat sedan 2015.

Petra Sandelius

Hästutbildad som nu flitigt tränar egna labradorerna Tussi och Bella. Jobbat här sen 2015.

André Vallin

Utbildad elektriker som brinner för hundar och har tagit chansen att utbilda sig till hundskötare för att jobba med det han tycker är bäst. Jobbat sen 2013.

Liselott Andersson

Lotta älskar hundar och tar extra väl hand om valpar och unghundar som behöver komma ut oftare.

Joanna Gornic

Hundtjej som brinner för hundarna. Utbildad på Jälla.

Martina Krog

Hundtjej som gärna tar om valparna och de yngre hundarna.

Josefin Nyberg

Hund å hästtjej som även hon gått sina utbildningar på Jälla.

Diana Törnblom

Hundskötare som varit hos oss sedan 2013. Tidigare Silverjycken.

Ron Sherrington

Vår engelsman med förkärlek för stora hundar! Jobbat hos oss sedan 2014.