Medarbetare

Här hittar du alla våra kära medarbetare som arbetar på Unique Dogs.

Medarbetare i Uppsala

Susanne Ekstedt

Uppvuxen med hundar av olika raser, föll för fasterns labrador i tonåren. Har sedan -80 talet fött upp och tävlat olika grenar med dessa underbara sammarbetsvilliga varelser. Goare gladare hundar får man leta efter. ”sammarbete i grupp” är ledordet i min hund och företagshållning”. Administratör och ansvarig.

Rebecca

Uppvuxen med labradorer. Tävlingsryttare i hoppning, som har en väldigt klar ledarroll såväl i stallet som med hundarna. Får hundarna att göra circuskonster utan muta. Admin och ansvarar för att våra inköp, lokalvård och tvätt fungerar.

Mathias

Uppvuxen med labradorer. En riktig ”god” hundvän då han mutat de flesta av våra labradorer och får dem att lyda väldigt bra. Den som lättast faller för rådjurögonen och ger den där extra promenaden, klappen och lekstunden. Ekonomi och admin.

Petra Sandelius

Hästutbildad som nu flitigt tränar egna labradorerna Tussi och Bella. Jobbat här sen 2015.

André Vallin

Utbildad elektriker som brinner för hundar och har tagit chansen att utbilda sig till hundskötare för att jobba med det han tycker är bäst. Jobbat sen 2013.

Liselott Andersson

Lotta älskar hundar och tar extra väl hand om valpar och unghundar som behöver komma ut oftare.

Ron Sherrington

Vår engelsman med förkärlek för stora hundar! Jobbat hos oss sedan 2014.

Medarbetare i Västerås

Therese Lindström

Utbildad på Ösbys, djurskötare med inriktning hund, arbetet sedan 2017.

Alma Appelfeldt

Hundskötare med stor hundvana och blick för hundarnas olika behov.  Alma brinner för hundutställning och deltar flitigt på dem runt om i landet med såväl sin egna flat som våra labbar. Tidigare jobbat på annat hunddagis.

Angelica Dahlström

Hundskötare som praktiserat i Uppsala och arbetet i Västerås sedan 2017.

Patricia Brundin

Har haft djurbutik med trim i över 10 år på Lidingö och föder upp labradorer. Ansvarar för trim och kringtjänster och är med sina stora hunderfarenhet ett stor resurs för alla.

Linnéa Grahn

Utbildad på Ösby, djurskötare med hundinriktning. Hundskötare och en ordningssam djurvän. Jobbat hos oss sen 2015. Mammaledig för tillfället.